REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Moze ze względu na niezgodny nr.vin ale nie musi.Oczywiscie nie ma mowy o stęplu i autografie w DR.W takim wypadku diagnosta powinien wystawić zaświadczenie i opisać cały problem.Ja osobiście dalbym pozytawa i azymut do WK.Po poprawieniu nr.vin przez WK powrót na SKP po stępel i autograf diagnosty.Myślę jednak ze w takim wypadku WK dokona wymiany DR i na podstawie zaswiadczenia z wynikiem pozytywnym wpisze do DR termin nastepnego badania tech.Jezeli masz "bana"to wtedy dostaniesz PC z prawidłowo wpisanym nr.vin,powrót na SKP,poprawka/nowe zaświadczenie z wynikiem pozytywnym/a reszta to juz w gestii WK.rubinos napisał(a):no i czy wogóle może odrzucić technicznie sprawny samochód, z takiego powodu?
Niestety ale innej mozliwości w tym wypadku nie widzę.A mozesz mi wyjaśnic niby po co ten wyjazd do Chrzanowa...rubinos napisał(a):czy będe musiał przerejstrowywać samochód co łaczy się z podróżą do chrzanowa i kilkoma innymi uciechami.
To jest chyba ostatnia rzecz jaka mozesz w tym wypadku zrobić i tak nic nie osiągniesz.Trafiłes na słuzbistę i nic nie wskórasz tym sposobem.W chwili obecnej to:rubinos napisał(a):Zastanawiam się czy nie pójść się kłócić do tej stacji kontroli pojazdów,
Z takim numerem tez się spotykam ale tylko własnie jezeli coś zostanie spitolone przez WK.W innych przpadkach DR do wymiany..rubinos napisał(a):, wpisany długopisem poprawny vin bez O do DR i pieczątka oraz tel z WK z chranowa do panów ze stacji.