REKLAMA
Witam.
Mam problem, posiadam samochód z francji od 2007 roku zarejestrowany i ubezpieczony w polsce, dotychczas przechozdił wszystkie przeglądy. I ten także technicznie przeszedł jednakże pan z obsługi poninformował mnie że samochód nie przejdzie przeglądu gdyż ma w numerze VIN dwa razy O...
Tylko w dowodzie rejestracyjnym jest to widoczne poprzez przekreslone zera gdzie indziej.
Wszystkie wczesniejsze ubezpieczenia i przeglądy przechodził gdyż zamieniano owe O na zero i heja banana.
Tym razem nie.
Czy jest jakiś przepis czy dyrektywa którą mozna panu z obsługi pokazać ażeby odpuścił?
Uparł się że musi zobaczyć dowód z poprawionym VIN-em albo pieczątkę wydziału komunikacji.I mam na to dwa tygodnie... a potem dopłacę 2 dychy i samochód przejdzie przegląd No nie dało się z gościem pogadać
Kolejny problem gdyż samochód mam od niecałego roku i nie przerejestrowałem go na siebie z braku czasu a dowód został wydany w Chrzanowie...(oczywiście umowy kupna posiadam)
Może mieliście podobny problem, czy rozwiązanie byłbym wdzięczny, przegląd jest ważny do poniedziałku na tym samochodzie