Witam, otóż mam problem w renault scenic 98/97 1. Otóż podczas jazdy, jak dojade na miejsce, i wyłączę samochód, to już nie chce odpalić ponownie. Pogrzebałem w silniku i znalazłem po prawej stronie w silniku do góry znajduje się dodatkowe zasilanie + i jest tam bezpiecznik i łącznik. Odłączyłem go i samochód odpalił bez żadnych problemów, podłączyłem to odpalil, lecz za drugi razem już nię, działały tylko światła i awaryjne. Moje pytanie jest o co chodzi z tym dodatkowym zasilanie, i czemu nie odpala na tym dodatkowym zasilaniu. Czy może się coś uszkodzić, jak jest odłączone?
Volvo V40 i V40 Cross Country z nowymi silnikami benzynowymi Volvo rozszerza gamę silników dwóch modeli kompaktowych. V40 będzie dostępny z jednostką T2 o pojemności 1.6 l i mocy 120 KM. W V40 Cross Country nowością będzie dwulitrowy silnik o mocy 180 KM skonfigurowany ...
[D] C5 2,0HDi / Mondeo 2,0TDCi / Insignia 2,0CDTi / Laguna 2,0dCi Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2008r. Wytypowane modele do zestawienia: - Citroen C5 II 2,0HDi - 140KM - Ford Mondeo mk4 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.