Ta faktura wyglada na mocno naciagana, jak wymienili 2 uszczelki, a z obu cieknie olej... zrobili remont silnika, a olej z niego sie leje z miski + odma do filtru powietrza, jednak cos mocno jest spaprane...
No też mi się właśnie to wszystko tak wydaje. Z tym że wszystko jest imiennie i paragony itp....a normalnie porażka......chyba że to robił jakiś poniedziałkowy mechanik, po ciężkim weekendzie
Z resztą skoro są papiery to i jest gwarancja....tak więc jakby coś nie teges to się tam wybiorę i będę coś działał.
Najlepiej tam zadzwonic, podac nr VIN i ich zapytac, czy w tym aucie oni cokolwiek robili, bo moze masz prawdziwe faktury, ale nie od tego samochodu...
no tak właśnie zrobiłem...tzn wysłałem maila, jak nie odp to zadzwonie.
A czym go zalać przy wymianie?? Bo ogólnie wlewają albo mobil albo castrol edge
BMW bardzo nie lubi Lotosu ja juz dobre kilka lat jezdze BMW leje tylko castrol 10w40 tyle ze u mnie benzyna a do Diesla to ja bym Ci poradzil Mobil Super 2000 10w40
Kochaj i szanuj swoje auto a wzamian sie odwdzieczy:)
no pewnie za wiele aut nie ma które lubią lotosa...ale jak to w komisach...leją to co tańsze, bo i tak sprzedadzą i nie ich problem. Mam nadzieje że ten tydzień jakoś autko da rade. Hmmm a też tak myślałem wlać mobila. Chociaż się jeszcze zastanawiałem nad MOTUL'em...ale nie wiem czy jest sens
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Citroen C5 III x7 opinie, problemy, usterki, wady, zalety Opinia na podstawie własnego auta i własnych doświadczeń z nim związanych Citroen C5 2016 wersja Exclusive sport w wersji nadwozia Tourer napędzany silnikiem 2.0 BlueHDI 180 KM i automatyczną skrzynią biegów o przebiegu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.