Czesc, mam taki problem nie moge otworzyc maski gdy ciagne za wajche od klapy puszcza tylko jeden zawias od strony kierowcy a od pasazera nadal zamkniety. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
Okej dzieki, dzisiaj probowalem wyjac nerke wlasnie po tej stronie, ale boje sie ze ja wyłame, jak moge ja bezpiecznie wyjac ? lub za pomaca jakiego narzedzia moge zdjac ta nerke z zaciskow, miedzy tymi paskami jest za malo miejsca na moje palce
Niestety nie ma sposobu na uratowanie nerki, trzeba łamać lub spędzić sport czas nad kombinowaniem jak nie złamać listków co finalnie pewnie się nie uds
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
To widocznie się zakleszczyła na zamku, spróbuj tak : niech jedna osoba pociągnie za wajhe od otwierania a druga maskę dociska i szarpie próbując otworzyć.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Samochody elektryczne i wyścig w zasięgach, czasie ładowania itd. Tak sobie czytam te artykuły z elektrykami i... no właśnie jest sporo wad, a i tak pełno pochwał. Zastanawiam się z czego to wynika? Czytam wczoraj zasięg BMW i4 w pełni elektrycznego i przejazd na dystansie 1000km polskimi ...
Hej - mam ten sam problem. Dostalem sie od lewego nadkola i otwarlem. Popryskalem WD40 i nawet caly dzien dzialala bez zarzutu. Niestety kolejnego dnia przestala. Ktos ma pomysl jak to naprawic, co i jak wymienic?
Siema, znajdz linke ktora prowadzi do otwarcia klapy musisz ja zlapac i pociagnac w dol wtedy druga osoba musi pociagnac za wajche od maski w srodku i zadziala mi tak pomoglo pzdr
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.