REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Luke16 napisał(a):kazał nam pracować od 7.00 do 18.00 plus do tego jedna osoba ma cały tydzień dyżury nocne od 18nastej...
Luke16 napisał(a):Oczywiście ja miałbym pracować non stop bo nie mam jeszcze rodziny...
Luke16 napisał(a): Wypłata zamiast coraz większa to mniejsza bo jak to szef powiedział musiał nam urwać bo muszą za faktury zapłacić :/ Za paliwo ze służbówek też jest nam potrącane bo jak to określa musi być na fundusz remontowy ....
Dishman napisał(a):A co Cię obchodzą niezapłacone faktury i fundusz remontowy? Człowieku, krótka piłka, albo szef wypłaca kasę do 10 każdego miesiąca, albo zgłaszasz sprawę do Państwowej Inspekcji Pracy i będzie się frajer bujał z urzędnikami, na deser możesz spróbować zawiadomić SANEPID i Kontrolę Skarbową i robisz kolesiowi tak wokół tyłka, że nie będzie wiedział w który pośladek ma się pomacać.
Ludzie nie dajcie się tak dymać, bo tylko psujecie rynek pracy, bo taki szef-mongoł tylko utwierdza się w przekonaniu, że wszystko mu wolno. Chyba bardzo musi Ci zależeć na tej pracy.
BRODATY napisał(a):Kopnij tego szefa w dupę!
Luke16 napisał(a): Boję się tylko jednego że jak się zwolnię to nie znajdę nic godnego bo jestem zbyt młody
Luke16 napisał(a):Boję się tylko jednego że jak się zwolnię to nie znajdę nic godnego bo jestem zbyt młody