Witam wszystkich , kilka dni temu zakupiłem wideorejestrator Prestigio RoadRunner 505 i mam dość znaczący problem, otóż nie moge połączyć się z komputerem. W instrukcji jest napisane , że na wyświetlaczu w kamerce po podłączeniu do pc powinny wyskoczyć dwie opcje (wejście w karte pamięci i używanie wideorejestratora jako kamerki internetowej) tylko że mi te opcje nie wyskakują. Czy miał ktoś coś podobnego i wie jak to naprawić ? Wydałem na to użądzenie troche pieniędzy i szkoda by było żebym nagrywał i nie mógł nic z tymi filmikami zrobić. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
Spróbuj odczytać kartę w czytniku kart. Oprócz tego masz tam HDMI i jak masz tv z HDMI to spróbuj podłączyć kamerkę do tego tv. POszperaj też w ustawieniach tej kamerki - być może trzeba tam coś przełaczyć. Proponuję też poczytać opinie o tej kamerce.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Kupiłem czytnik kart pamięci i śmiga Tylko nie wiem dlaczego na tel zamiast 16 gb odczytywało mi tylko 2 , ale teraz już nie ważne. Dzięki za odpowiedź. Problem rozwiązany temat można zamknąć
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Wyprzedzanie na czas Wyprzedzanie, szczególnie, gdy jest związane ze zmianą pasa ruchu na pas o przeciwnym kierunku, jest niebezpiecznym manewrem. Jeśli dodamy do tego pośpiech i zimowe warunki pogodowe, to otrzymamy okoliczności, które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.