Problem z Prestigio RoadRunner 505 .

30 Sie 2015, 18:16

Witam wszystkich , kilka dni temu zakupiłem wideorejestrator Prestigio RoadRunner 505 i mam dość znaczący problem, otóż nie moge połączyć się z komputerem. W instrukcji jest napisane , że na wyświetlaczu w kamerce po podłączeniu do pc powinny wyskoczyć dwie opcje (wejście w karte pamięci i używanie wideorejestratora jako kamerki internetowej) tylko że mi te opcje nie wyskakują. Czy miał ktoś coś podobnego i wie jak to naprawić ? Wydałem na to użądzenie troche pieniędzy i szkoda by było żebym nagrywał i nie mógł nic z tymi filmikami zrobić. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
danzello8
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 02 2012
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Kia Shuma
Silnik: 1.5 / 88KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

30 Sie 2015, 18:29

Witam jeszcze raz czy może mi ktoś pomóc pilnie ? Ponieważ jak nie będzie dało sie tego rozwiązać to muszę jutro jechać i ją oddać.
danzello8
Nowicjusz

31 Sie 2015, 10:44

Spróbuj odczytać kartę w czytniku kart. Oprócz tego masz tam HDMI i jak masz tv z HDMI to spróbuj podłączyć kamerkę do tego tv. POszperaj też w ustawieniach tej kamerki - być może trzeba tam coś przełaczyć.
Proponuję też poczytać opinie o tej kamerce.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna

31 Sie 2015, 12:56

Kupiłem czytnik kart pamięci i śmiga :ok: Tylko nie wiem dlaczego na tel zamiast 16 gb odczytywało mi tylko 2 , ale teraz już nie ważne. Dzięki za odpowiedź. Problem rozwiązany temat można zamknąć :piwo:
danzello8
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyprzedzanie na czas
    Wyprzedzanie, szczególnie, gdy jest związane ze zmianą pasa ruchu na pas o przeciwnym kierunku, jest niebezpiecznym manewrem. Jeśli dodamy do tego pośpiech i zimowe warunki pogodowe, to otrzymamy okoliczności, które ...