Kupiłem radio SONY GT212...
Problem polega na tym, że działa tylko jak jest przekręcony kluczyk w stacyjce i jak się go wyciągnie, a później włoży na nowo to są nie zapamiętane stację radiowe, i wszystkie inne ustawienia...
Na pewno na radiu masz narysowane lub opisane jaki kabelek gdzie ma być wczepiony. Przeważnie od góry radia jest ten cały rysunek z układem kabli. Miałem dokładnie ten sam problem, ale popróbowałem popróbowałem i działa
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Tarcze hamulcowe zabezpieczone przed korozją Żeliwa są obecnie najpopularniejszym materiałem stosowanym do produkcji tarcz hamulcowych. Decyduje o tym stosunkowo prosta technologia odlewania, dobre właściwości termiczne i łatwa obróbka. Niestety, jak większość ...
Nie zaśmiecasz, mam tylko nadzieje że po skończeniu tematu zostaniesz z nami... Jeśli chcesz żebym ci naprawdę pomógł to jak możesz zeskanuj z instrukcji tył radia i prześlij mi na GG.
Tych głośników to jakieś konkretne modele?
W ogóle może ma ktoś z was corse B bo chciałbym gwizdki w miejscu fabrycznych z tym, że ten plastik jest strasznie daremny (jak głośno puszczam to bardziej trzeszczy niż głośnik :/ )
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.