Problem z radiem

05 Gru 2010, 18:02

Witam , młodszy brat 3 razy błędnie wpisał kod do radia . Teraz gdy je włączam wyskakuje tylko napis OFF , próbowałem jeszcze raz podłączyć akumulator ale wciąż to samo . Jest to rado fabryczne Volvo V40 . Pisałem w innym dziale ale nikt nie zdołał mi pomóc , może znajdzie się ktoś tutaj . Pozdrawiam .
Kaczko
Początkujący

Miejscowość: M-cz
Auto: Volvo V40

05 Gru 2010, 18:47

Z tego co wiem, po godzinie możesz jeszcze raz spróbować wbić kod. Z kodem sam chyba sobie nie poradzisz. Masz 2 możliwości. Albo przejechać sie do serwisu Volvo, by Ci to zrobili lub...http://www.kodydoradia.com.pl/?gclid=CO ... zAodJzaFRg
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

06 Gru 2010, 00:22

Nie mogłem po godzinie , non stop jest to OFF i nie mam jak wpisać tego kodu . Poza tym ja mam kod i nie muszę go odzyskiwać , problem w tym , że nie mam jak go wpisać . Chyba tylko serwis pozostaje .
Kaczko
Początkujący

Miejscowość: M-cz
Auto: Volvo V40

08 Gru 2010, 21:14

Pytałem się znajomego z serwisu Volvo i mówi, że radio powinno sie odblokować po godzinie "działania". Czyli jeśli będziesz gdzieś jechać, włącz radio(nawet jeśli nie działa) i po godzinie powinno pomóc. Jeśli nie, podjedź do serwisu :wink:
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

09 Gru 2010, 08:33

Jak masz kod to poczekaj cierpliwie i OFF zniknie Nawet 2 godz Pojedziesz do servisu to tez bedziesz musial czekac Kolega wyzej ci dobrze mowi Jesli masz "warunki" pozostawic kluczyk w stacyjce (wylaczony zaplon) -kluczyk na 1 pozycji i wlaczyc radio to tak zrob Gorzej jak parkujesz pod blokiem To antygłupawka zeby radia nie zablokowac teraz troche cierpliwosci i radyjko gra Powodzenia
Odkodowanie radii samoch [email widoczny po zalogowaniu] tel 509674475 GG 6005324
elektron1234
Aktywny

Miejscowość: Rzeszow