Radio dla taty

19 Lis 2010, 23:40

Witam Szukam jakiegoś taniego w miarę prostego a zarazem dobrego radia MP3 dla mojego taty...

Co polecacie? Lub może macie coś takiego do sprzedania...??
_JunioRŸ_VW_FORD_BMW_
Damian_Apola
Nowicjusz

Miejscowość: Męcina Wielka

26 Lis 2010, 20:04

Co to znaczy tanie radio? Jaki masz budżet na tę imprezę? Ja ze swej strony mogę Ci polecić coś takiego http://www.sklep.hadron.pl/product-pl-3 ... 047UG.html według mnie całkiem ciekawy sprzęt i tato będzie zadowolony. Firma znana i nie powinno być większych problemów z użytkowaniem. Warto się nad tym zastanowić.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

27 Lis 2010, 20:41

Damian_Apola napisał(a):Witam Szukam jakiegoś taniego w miarę prostego a zarazem dobrego radia MP3 dla mojego taty...

Co polecacie? Lub może macie coś takiego do sprzedania...??

Ja proponuje [link do oferty na Allegro wygasł] Radyjko proste w obsludze i godne polecenia
Odkodowanie radii samoch [email widoczny po zalogowaniu] tel 509674475 GG 6005324
elektron1234
Aktywny

Miejscowość: Rzeszow

03 Gru 2010, 17:16

POszukaj jakiegoś na allegro... koledzy wyżej dali strasznie drogie propozycje... za ok 150dostaniesz dla taty w miare dobre radio i na pewno wystarczy mu bo na pewno nie słych takie i tak głośno muzyki jak młodzi kierowcy
lonski2
Nowicjusz

Miejscowość: Leśno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto szukać taniego ubezpieczenia OC?
    Galopujące stopy procentowe, a wraz z nimi drastycznie rosnące koszty życia sprawiają, że szukamy oszczędności na wielu polach. Czy ubezpieczenie samochodu powinno być jednym z nich, czy niekoniecznie? Sprawdźmy! Czy tanie ...
    Jak bezpiecznie holować samochód osobowy?
    Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...