Witam sprowadzilem auto z Czech.
Posiadam umowa kupna sprzedazy,dostałem tylko druga czesc dowodu rejestracyjnego niemoge w urzedzie komunikacji zarejestrowac auta
czy ktos mial juz taki problem jesli tak prosze o pomoc
auto jest z Czech
mam druga czesc duzego Dowodu format a3 z danymi auta, brak pierwszej czesci
nie chca mi zarejestrowac w urzedzie bez pierwszej czesci
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Jazda pod prąd! Jak reagować na takie zachowanie? Choć jazda pod prąd nie należy do najczęstszych przyczyn wypadków, to jej skutki bywają bardzo poważne, ponieważ może ona prowadzić do zderzenia czołowego. Czasem jazda niezgodnie z kierunkiem ruchu bywa efektem nieuwagi, ...
wiem Migi napisalem do osoby ktora miala ten problem maila i czekam cierpliwie
jednak myslalem ze moze ktos z osob aktualnie odwiedziajacych forum moze mi pomoc
bartekw napisał(a):jednak myslalem ze moze ktos z osob aktualnie odwiedziajacych forum moze mi pomoc
Myślę-nie jestem jednak do końca pewny ze jakieś wskazówki moze udzielić Ci osoba pod pseudo lub nazwiskiem Karol Sawicki/nie jestem pewny imienia/.Jednak ostatnie czasy nie widuje go na forum...
[ Dodano: 20 Maj 2011, 18:29 ] Ps.Facio na imię ma Dariusz....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Witam, kupiłem auto od pośrednika z belgii, mam wszystkie dokumenty, podczas rejestracji urzędniczka podważyła autentyczność brief, gdyż nie ma na nim widocznego znaku wodnego, czy brief belgijski posiada takowy znak, wiem że niemiecki i holenderski taki posiada?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.