Mam problem z temp. cieczy. Temp. na blacie dojdzie do 90 st. i i potrafi spadać nawet do 0 a czasami utrzymuje sie 90. Dodam że wymieniłem termostat na nowy i dalej jest problem ten sam . Co może być za przyczyna , i czy może być to wina czujnika .?
Wymień czujnik temperatury. Nie jest drogi. Poza tym sprawdź czy na pewno jest płyn gorący w zbiorniczku. No i jeszcze jest sprawa odpowietrzenia układu po zamontowaniu nowego termostatu. Masz wszystkie te węże gorące? Dolny też..?
Co zrobić, by akumulator w samochodzie służył nam w każdych warunkach? Wraz ze spadkiem temperatury zimą, pojemność akumulatorów maleje. Jeśli urządzenie jest już w pewnym zakresie zużyte, mogą pojawić się problemy z uruchomieniem samochodu. Jak do takich sytuacji nie dopuścić? Mechanicy ...
10 faktów na temat programu ogniw paliwowych Hyundaia Do końca 2015 roku na europejskich drogach pojawi się 250 egzemplarzy modelu Hyundai ix35 Fuel Cell napędzanego ogniwami paliwowymi. Do końca 2015 roku do europejskich klientów trafi 250 egzemplarzy modelu Hyundai ...
Albo wymień czujnik tempertaury, albo go zmierz jak masz mozłiwość i potrzebne dane. Przed wymianą czujnika warto sprawdzić sam wskaźnik np. trymerem czy działa popranie, bo winny może też być wskaźnik bądz jakies luźne połączenia.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
dzisiaj przejechałem 10km i podczas jazdy wskazówka się podniosła do 50st i spadla do zera.Sprawdziłem płyn w zbiorniczku jest zimny i kolektor a waż górny ciepły.Jeszcze czekam na czujnik zamówiłem oryg i zobacze co będzie po wymianie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.