Peugeot partner 1.4 gaz 2000r problem z temperaturą??

18 Sty 2015, 20:02

Witam, mam pytanie. Posiadam samochód jak w temacie i mam problem z temperaturą, dokładnie to jak stoi w miejscu odpalony to temperatura jest lekko ponad środkową kreskę, a jak zaczynam jazde max do 100km szybciej nie jeżdżę to się podnosi wyżej do następnej kreski, za chwile spada w zależności czy gazuje czy na luzie jade ale tak na wcisniętym pedale gazu utrzymuje się wysoko. Dodam ze wymieniłem pompe wody, rozrząd, termostat i uszczelkę pod głowicą. Czy to normalne że tak się dzieje?? Bo nie wiem już co mam robić. Proszę o odp. Pozdrawiam,.
ostatnie25
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 06 2003
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Peugeot parten
Silnik: 1.4 gaz
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak rozkodować radio w samochodzie Renault?
    Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...
    Od czego zależą ceny ubezpieczenia OC?
    Cena za ubezpieczenie OC nie jest określona w sposób jednolity. Każde towarzystwo ubezpieczeniowe oferujące taką polisę komunikacyjną może brać pod uwagę przy wyliczaniu wysokości składki ubezpieczeniowej inne czynniki. ...