Problem z temperatura w seacie

27 Gru 2010, 22:19

WITAM mam taki problem iz bardzo długo mi sie nie podnosi wskazówka od temperatury dopiero po przejechaniu około 10km zaczyna sie podnosic powietrze niby leci lekko ciepłe zanim sie jeszcze podniesie ale nie takie zeby nagrzac samochód. czy mozliwe ze bedzie to termostat który jutro zamiezam wymienic czy moze jakies czujniki albo cos gdzies nie ma dobrego obiegu POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

27 Gru 2010, 23:04

sprawdz gdzie nagrzewaja sie weze a gdzie sa zimne, zobacz czy ci plynu chlodniczego nie ubywa, zobacz czy niema pekniec, albo gdzies plyn czasem nie uciekl 20km temu...standard, wystarczy poszukac na forum.
jeśli zadaje pytanie, to znaczy ze już spróbowałem wszystkiego co umiem.
Didi19
Nowicjusz

Miejscowość: Zielona Gora

28 Gru 2010, 14:35

płynu czasmi troche ubywa ale nie po 20km tylko po paru miesicach miesieczne robie około 1500km
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci
    Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...
    Skoda Kodiaq 4x4 dojechała na metę Rajdu Dakar
    W stawce samochodów, które wyruszyły na trasę tegorocznej, 40. edycji kultowego Rajdu Dakar pojawiła się ŠKODA KODIAQ. SUV pokonał liczącą prawie 10 000 km trasę wiodącą po pustyniach i bezdrożach Ameryki ...