Problem z włączeniem radia

14 Lis 2013, 18:17

Witam, jestem tu nowy i chciałem prosić o pomoc. To do rzeczy posiadam radio Overmax OV-CR-422 kupiłem wzmacniacz razem z skrzynią. Chciałem podłączyć radio do wzmacniacza podłączyłem czincze z radia do wzmacniacza jednak z mojej chęci zrobienia tego szybko nie wiem czy do końca dobrze to podłączyłem i tak jak i kable od zasilania coś zaiskrzyło przy wzmacniaczu i radio się wył. na amen a żaden bezpiecznik ani przy radiu ani przy wzmacniaczu nie jest spalony.

Moje auto do renault megane 1 teraz gdy włączam zapłon to zawsze radio zaczęło reagować (wł się ekran i pokazywał godz) a teraz świeci tylko przycisk power a wyświetlacz reaguje na ułamek sekundy jak ściągnę panel z radia i podłącze wtedy mignie.

Bezpieczniki sprawdziłem nie wiem czy coś spaliłem w radiu przepraszam że tak się rozpisałem no ale !

Proszę o pomoc i jak nie podałem jakiś informacji to prosze mówić !
KUPER1994q
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 09 1994
Auto: Renault megane 1
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

18 Lis 2013, 20:11

A które bezpieczniki sprawdzałeś??
przemek217
Launch X-431 DIAGUN - tester diagnostyczny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Limanowa
Prawo jazdy: 16 01 2005
Auto: Audi a6 C5
Silnik: 1.8 T 150KM AEB
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co warto wiedzieć na temat leasingu niemieckich samochodów?
    Pojazdy niemieckich producentów cieszą się dużą popularnością na całym świecie, także w Polsce. Są uznawane za solidne, trwałe i doskonale wyposażone. Jeśli chcesz zasiąść za kierownicą takiego auta, ale nie dysponujesz ...