Witam mam problem z wstecznym biegiem nie zawsze mi wskakuje bo jak daje wsteczny bieg to jade do przodu a jak sobie proboje to raz na jakis czas wskoczy bo slychac jak to naprawic samemu zeby byl wtedy kiedy ja potrzeboje a nie jak mu sie zachce czy tylko mi zostaje mechanior ... posiadam od nie dawna opla vectre a 1,6 s i jak mozna to co to jest za oznaczenie to S..
a ile ma przebiegu ten samochod moze byc tak jak kolega napisal ze linke sprzegla trzeba naciagnac ale nie koniecznie moga byc ciegna biegow jesli jest duzy przebieg
A literka S odnosi sie do typu silnika ktory ma 88 PS czyli potocznie mowiac koni
to znaczy jest tak jak wcisne na max sprzeglo i dam w lewo lewrek podciagne do gory i szybko do siebie to wejdzie nie zawsze za pierwyszym razem ale wskoczy .. to mowicie ze linke podciagnac od sprzegla czy cos inne ..
Honda NSX Pierwsza generacja Hondy NSX była autem niezwykłym. Przełomowe nadwozie wykonane w całości z lekkiego aluminium, silnik V6 znajdujący się za plecami kierowcy i niezwykłe właściwości jezdne wywoływały zachwyt. NSX powróciło ...
Prawidłowe ustawienie wysokości i odległości fotela kierowcy Odpowiednie ustawienie wysokości fotela i jego odległości od kierownicy, właściwe ułożenie rąk i ustawienie zagłówka – to elementy, które wpływają na poziom naszego bezpieczeństwa w samochodzie. Wysokość ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.