szybki napisał(a):Wyciągnąłeś tylko takie wnioski ?
Na nic więcej nie wpadłeś po przeczytaniu całej wypowiedzi?
Szybki...z tymi "pseudokrytykami" nie pogadamy, oni tylko szukają tanich sensacji ...węszą wchodząc ludziom w prywatne życie, widocznie siedzi taki zapierdziałek 24h przed kompem i grzebie i kopie i szuka...walczą z wiatrakami, a rzeczywistość jest zupełnie inna, taki teoretyk to tylko teoretyk.
a ja wolę sprzedać auto pod warszawkę, pod poznań, pod kraków, o ukrainie nie wspominam (chociaz tam nie lubię bo tam stan nie jest ważny tylko Cenu, Cenu, cenu) , a ostatnio wysłałem Vitarę do Afryki..gdzieś za Nigerię....więc ma się te układy na wsi
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
![Wink :wink:]()
dzony3t chcesz 320d to kupuj 320d...tylko nie wydzwaniajcie jak ostanio mi dzwonią ludzie od Bmek ...z pytaniem a czy jest możliwość zostawienia w rozliczeniu bmw 320d za tego peugeota 508 czy citroena ?
Odpowiedź jest jedna:
NIE
![Śmiech :lol:]()
a po rozłączeniu
NIech szuka frajera gdzie indziej z jego kupowatym bmw , które dojechał i próbuje się pozbyć szrota bo ma to na ogłoszeniu i pies z burą suką się o jego kupowate BMW to nie pyta i próbuje komuś wcisnąć gniota, jeszcze za niewiadomo jaką cenę bo to przecież auto z polskich prywatnych rąk, A ja ludziom aut naprawiał nie będę. KONIEC