Witam stojąc w korku pomimo pracy wentylatora wypadł mi górny przewód od chłodnicy, co za tym idzie ubyło troche płynu. Zatrzymałem oczywiscie auto odczekałem az wystygnie poskręcałem całość i uzupełniłem braki płynu. Czy moge obawiać się jakiś dalszych problemów? Narazie nic nie cieknie a silnik grzeje sie tylko w korku.
Hm, jeżeli zrobiłeś tak jak napisałeś to nie powinno się nic dziać, ale napisz co to za samochód... No i ja sprawdziłbym dokładnie wszystkie przewody czy się jeszcze jakaś ch...a nie obluzuje...
Niestety wiekowa favoritka, generalnie silnik ma problemy z pracą w korku za bardzo sie grzeje. Przewody wydaje mi sie dobrze były skrecone ale głowy nie daje. W trasie pracuje doskonale temperatura zawsze jest na poziomie optymalnym.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Wyciągarka w pick-upie. Gadżet czy konieczność? Czy pickup 4x4 jest dobrym wyborem do jazdy w terenie? W czasie, kiedy z rynku stopniowo znikają kolejne klasyczne terenówki i w sprzedaży pozostaje już niewiele modeli w rodzaju legendarnej Toyoty Land Cruiser, coraz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.