Witam!
Mam kilka pytań dotyczących kilku elementów elektryki mojego Lanosa. Po pierwsze, chciałbym się dowiedzieć co to są za elementy widoczne na załączonym obrazku oznaczone nr 1 i 2. Mam problem też z brzęczkiem od świateł. Głośniczek jest, bezpieczniki sprawdzałem, są całe, przewód pod siedzeniem spięty. A to nadal nie działa. Już nie wiem czemu Szukałem tematów na forum, ale nigdzie nie ma rozwiązania mojego problemu
1 to chyba syrena alarmowa a 2 To emulator sondy lambda i centralka od instalacji LPG. A działa oświetlenie po otwarciu drzwi kierowcy? może włącznik zaśniedział i nie łączy.
Testy zautomatyzowanych pojazdów na miejskich drogach publicznych w EU Toyota ogłasza rozpoczęcie programu testów zautomatyzowanej jazdy (AD – Automated Drive) na drogach publicznych w Europie. Po udanych symulacjach i próbach na zamkniętych torach, Toyota przenosi opracowane ...
Radykalne coupe o czterech obliczach - Lexus RC Od oszczędnego, luksusowego coupé, przez sportowe auto z legendarną V-ósemką, po torowego potwora – żaden inny samochód w ofercie Lexusa nie ma tyle twarzy, co Radical Coupé, czyli RC. Sprawdzamy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.