Witam!
Mam kilka pytań dotyczących kilku elementów elektryki mojego Lanosa. Po pierwsze, chciałbym się dowiedzieć co to są za elementy widoczne na załączonym obrazku oznaczone nr 1 i 2. Mam problem też z brzęczkiem od świateł. Głośniczek jest, bezpieczniki sprawdzałem, są całe, przewód pod siedzeniem spięty. A to nadal nie działa. Już nie wiem czemu Szukałem tematów na forum, ale nigdzie nie ma rozwiązania mojego problemu
1 to chyba syrena alarmowa a 2 To emulator sondy lambda i centralka od instalacji LPG. A działa oświetlenie po otwarciu drzwi kierowcy? może włącznik zaśniedział i nie łączy.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Nowe Alpine będzie miało płaską podłogę i tylny dyfuzor Właściciwości aerodynamiczne są kluczem do osiągów i wydajności nowego Alpine. Połączenie płaskiej podłogi – rozwiązania zapożyczonego ze świata bolidów i wyścigów samochodowych – z tylnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.