REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To jest na 99% immobilizer. Ona powinna zgasnąć przed odpaleniem.KamilPL91 napisał(a):świeci się czerwona kropka nad zegarami na tej małej długiej listwie nad zegarami, gdzie tkwi problem
Za co odpowiadają te bezpieczniki?KamilPL91 napisał(a):wywala mi Bezpieczniki po wymianie na nowe
Po takim postoju warto posprawdzać masy przy silniku, skrzyni w tych samochodach potrafią one często zawodzić jak nie są odpowiednio zabezpieczone.KamilPL91 napisał(a):W między czasie dostawałem info, że światła same się włączają i trzeba je ręcznie wyłączać (włączyć i wyłączyć na konsoli)
KamilPL91 napisał(a):Mankament polega na tym, że samochód stał ponad pół roku, bo nie było komu nim jeździć,
KamilPL91 napisał(a):W między czasie dostawałem info, że światła same się włączają i trzeba je ręcznie wyłączać (włączyć i wyłączyć na konsoli)
KamilPL91 napisał(a):wywala mi Bezpieczniki po wymianie na nowe,
Wyczyść to co widzisz i możesz.KamilPL91 napisał(a):przy wymianie bezpieczników widziałem, że są zasniedziale
Błędy odczytaj prze kluczykowanie jak opisałem tu komp nie jest potrzeby jak są jakieś to ci pokaże na liczniku.KamilPL91 napisał(a):Podłączałem komputer i nie może połączyć się z samochodem