Próbny Dowód

20 Sty 2008, 17:04

witam może ktoś wie czy na próbnym dowodzie mogę przekraczać granice państwa mam zaplanowany wyjazd i nie wiem czy jest to jakiś problem
andrzej129
Nowicjusz

20 Sty 2008, 19:25

Nigdy nie słyszałem o "prybnym" dowodzie, to jakiś nowy rodzaj jest?
Award
Nowicjusz

22 Sty 2008, 22:00

Award napisał(a):Nigdy nie słyszałem o "prybnym" dowodzie, to jakiś nowy rodzaj jest?
ss
andrzej129
Nowicjusz

22 Sty 2008, 22:01

andrzej129 napisał(a):witam może ktoś wie czy na próbnym dowodzie mogę przekraczać granice państwa mam zaplanowany wyjazd i nie wiem czy jest to jakiś problem
to nie wiem poco sie udzielasz dla fwojej wiadomosci jest to dowod tymczasowy
andrzej129
Nowicjusz

20 Lut 2008, 09:22

Istnieje dowód tymczasowy (miękki). Jeśli posiadasz taki dowód to możesz jeździć gdzie chcesz.
sebo2310
Początkujący

Miejscowość: WPN

20 Lut 2008, 18:05

No właśnie, jeśli chodzi o dowód rejestracyjny miękki, to istnieje. przecież po przerejestrowaniu samochodu dają "miękki" który jest ważny przez miesiąc, a czy można na nim przekroczyć granicę to nie wiem
Jest ryzyko, jest zabawa...
Smakoszek
Aktywny

Miejscowość: WPN
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Opel ADAM Rally Cup gotowy do międzynarodowych rajdów
    W listopadzie 2012 r., wraz z modelem ADAM "Cup", Opel powrócił do sportu samochodowego. Międzynarodowy Salon Samochodowy w Genewie będzie okazją do prezentacji kolejnego osiągnięcia firmy: jest to nowa studyjna wersja ...