Proponuję nowy dział

11 Lip 2007, 13:15

Może by dać dział w stylu "zrób to sam", w którym forumowicze mogliby zamieszczać opisy wraz ze zdjęciami różnego rodzaju napraw i przeróbek, które wykonali w swoich pojazdach? Mówię o takich, które mogłyby zainspirować kolejnych użytkowników do rękodzieła... No chyba że zamieszczać takie w dziale problemy techniczne lub tuining....
Ostatnio edytowany przez DFireCrow, 11 Lip 2007, 14:52, edytowano w sumie 1 raz
DFireCrow

11 Lip 2007, 14:23

Jestem bardzo ZA! Pomysł naprawde dobry...
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

11 Lip 2007, 14:59

Tak zapodałem, bo pomimo iż jestem zarejestrowany na forum klubowym mojego rodzaju autka (napisałem w ten sposób żeby nie robić reklamy ani antyreklamy), i jest tam coś w tym stylu, choć nie do końca, to jednak jestem bardzo przywiązany do forumsamochodowe.pl i uważam iż większość forumowiczów tutaj wykazuje się kulturą... I to bardzo często dużo większą niż na owym forum... A do tego dużo przeróbek ułatwiających życie i upiększających autka można zastosować w podobny sposób w wielu samochodach, a tego mi tu chyba brakowało... Bo wiadomo, iż Polacy zdolni i różne pomysły mają... A czasem są też poruszane problemy dotyczące napraw/przeróbek i niektórzy forumowicze pytają o nie, właściwie nie wiedząc gdzie zapytać...

Michał: dzięki za poparcie pomysłu!!!
DFireCrow

11 Lip 2007, 15:17

Dla mnie też to bardzo pomysł, ponieważ zamiast jechać do warsztatu, lepiej zrobić samodzielnie (jeśli to możliwe) i bez opłat. :D

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

12 Lip 2007, 20:40

Witam,

Propozycja zaakceptowana ;) pomysł bardzo dobry tak więc zapraszam do nowego działu diy-zrob-to-sam-vf40.htm

Zapraszam :D
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

12 Lip 2007, 22:52

Jak to dobrze być docenianym :roll: :D

Dobra, koniec tego dobrego bo jeszcze popadnę w samouwielbienie :wink:
Postaram się w przyszłym tygodniu zamieścić opis z przebiegu prac nad moją Veronisią :wink:
Ale zdjęcia będą tylko telefonem, 2mega... Bo rodzinka zabiera mój aparacik 10mega do Polandu na tygodnie :x
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne