Testy samochodów

15 Maj 2007, 16:29

MMMmmmm, normalnie miodzio! Ludzie, jesteście genialni, uważam że nowy dział o testach "naszych" samochodów jest pomysłem wręcz wspaniałym! Niedługo wybieram się z moją Veroniką na MOT, więc może coś sam zamieszczę :)
DFireCrow

24 Maj 2007, 20:19

Czekamy z utęsknieniem ;)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

24 Maj 2007, 22:42

Veronika nie zdała MOT-u... Biedactwo teraz siedzi w obcym garażu, z obcymi samochodami i czeka aż jej wymienią i wyregulują hamulce z tyłu, pospawają jakąś dziurkę na wydechu i wyregulują nowiutkie hamulce z przodu... Normalnie myślałem że zemdleję jak się dowiedziałem, że musi zostać... No ale cóż, niech jej porobią co mają zrobić, żeby mnie bezpiecznie zawiozła do Szkocji na wakacje... W końcu 7 godzin jazdy w jedną stronę, a później jeszcze bujanie się po caluteńkiej Szkocji... Ech, biedactwo, pewnie teraz wypłakuje tam płyn na przednią szybę ze smutku...

O rrrrrany, ale ja pogięty jestem, przecież podobno to tylko samochód...
DFireCrow

08 Cze 2007, 18:50

Fire Crow nie ma to jak związek uczuciowy z autem:) identycznie jak moja siostra.Ale nie martw się jak przyjedziesz go odebrać to Ci pomacha lusterkami i zatrabi ;]
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

08 Cze 2007, 22:40

Stary, już dawno po... A jaka Veronisia była szczęśliwa... Aż zaczęła ciszej chodzić ze szczęścia :) I nawet mi klakson zrobili :) Aż ze szczęścia zatrąbiłem, jak pojechałem po dziewczynę :)
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Crossover Yaris Cross – hybryda 4x4
    O tym, że cały świat pokochał SUV-y, wiemy od dawna. Wypierają one różne inne rodzaje samochodów z ich tradycyjnych funkcji i segmentów rynkowych. Na przykład managerowie chętnie zamieniają prestiżowe ...
    Nie daj się zaskoczyć zimie i zadbaj o swoje auto
    Szron na szybach, temperatury spadające poniżej zera i pierwsze opady śniegu oznaczają jedno – to ostatni dzwonek, aby przygotować swoje auto do zimy. Okres zimowy jest nie tylko testem dla aut, ale w szczególności ...