REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
stasiowski121 napisał(a):A ja odchodząc od tematu polecam przyjrzeć się pracy moderatora o nicku VW, który właśnie skasował cały temat --> https://www.forumsamochodowe.pl/jakie-au ... ht=#229140
Proszę się przyjrzeć, moderator a napisać poprawnie słowa "kłócić się" nie potrafi. Ale pomijając to.....
MotoAlbercik napisał(a):A co do zapisu proponowanego przez Dishana - byłby to głupi zapis i bez sensu, ponieważ jeżeli mod nbierze udział w dyskusji i ktos zaczyna kogoś na forum obrażać, to za każdym razem musiałby pisac o opinię do innego moderatora. A w międzyczasie na forum mogłoby się uż nieźle porobić. A były takie sytuacje ( i nie mam na myśłi tej ostatniej ).
MotoAlbercik napisał(a):stasiowski121 - jeżeli zauważyłeś w jakimś temacie userzy się wyzywają i obrażają albo ktoś wypowiada się w danym temacie nie na temat, to pisz proszę od razu do któregoś z modów. Na naszym forum nie pozwalamy, aby jeden drugiego wyzywał czy obrażał. Dla nikogo nie jest to przyjemne.
MotoAlbercik napisał(a):W temacie o którym wspomniałes ja osobiście nic nie zauważyłem złego. Nie wiem więc dlaczego mod go usunął. Ale podejrzewam, ze już wkrótce nam to wyjaśni.
Dishman napisał(a):Może by się tak jednak admin wypowiedział, jak widzi propozycję w zmianie...?
Bo owa przypadkowość i omyłkowość została już obalona.
Uczesie napisał(a):Widzę, że ani wyjaśnień od moda, ani konsekwencji jakie powinny zostać wyciągnięte, ani niczego podobnego się nie doczekamy. A szkoda bo myślałem, że jakaś sprawiedliwość jednak tutaj obowiązuje. Okazuje się, że zarówno w życiu jak i na forum są równi i równiejsi
ArteK napisał(a):A skąd pewność że mod o którym mowa nie został pouczony i nie poniósł żadnych konsekwencji?
Nie posuwajmy się może do publicznego linczu, bo to 21 wiek, a nie średniowiecze i pewne zasady obowiązują.stasiowski121 napisał(a):ArteK napisał(a):A skąd pewność że mod o którym mowa nie został pouczony i nie poniósł żadnych konsekwencji?
A skąd mamy mieć pewność, że został pouczony i poniósł jakiekolwiek konsekwencje?
Myślisz, że tak na słowo można wierzyć? To polska jest...
Chyba jakieś słowa wyjaśnienia od samego moda o którym mowa by się przydały nie uważasz?
stasiowski121 napisał(a):(...) oczekiwałem jednak tylko jakiegoś zwyczajnego wyjaśnienia od samego moda VW dlaczego postąpił tak a nie inaczej. Ale jak widać wywalić w kosz temat umiał, wytłumaczyć już nie umie, a szkoda...