REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fourup napisał(a): A User ma być zadowolony z działania forum, a nie z tego, że Admin Moda ładnie opidrolił.
ArteK napisał(a):W regulaminie dodałem dwa podpunkty do punktu 7:
a: w przypadku konfliktu na linii moderator - użytkownik w temacie w którym toczy się dyskusja moderator biorący w niej udział nie może usuwać postów (jeżeli treści wymagają usunięcia taki moderator prosi o ocenę i ewentualne usunięcie innego moderatora lub administratora)
b: wszystkie tematy które posiadają przynajmniej jedną odpowiedź i są niezgodne z regulaminem forum trafiają najpierw do śmietnika, skąd zostają usunięte bezpowrotnie
Mam nadzieję że one rozwiążą wszelkie zaistniałe wątpliwości.
ArteK napisał(a):Chyba nie trzeba takich spraw upubliczniać, myślę że wystarczy to że osobiście się z nim kontaktowałem i wyjaśniłem sprawę.
ArteK napisał(a):Dajcie znać czy teraz jesteście usatysfakcjonowani i czy możemy zamknąć ten temat?
lucky_man napisał(a):Proponuję dać określony czas na (ewentualne) jakieś "ale" gdyby dla kogoś takie zmiany nie wystarczały po czym zamknąć ten temat i "rzucić w niepamięć"
ArteK napisał(a):Uczesie napisał(a):Widzę, że ani wyjaśnień od moda, ani konsekwencji jakie powinny zostać wyciągnięte, ani niczego podobnego się nie doczekamy. A szkoda bo myślałem, że jakaś sprawiedliwość jednak tutaj obowiązuje. Okazuje się, że zarówno w życiu jak i na forum są równi i równiejsi