jak masz blisko to warto pojechać i zobaczyć ,jak się nie znasz na autach to jechać i sprawdzić auto w ASO a nie u "p. Mietka" ,koniecznie sprawdź historię napraw w ASO ,przebieg no i całą resztę ,panowie w ASO będą wiedzieli co sprawdzić
A co to jest ASO? Mam znajomego na stacji diagnostycznej jest diagnostykiem na PKS-e. Ale mówisz, że w tym przypadku do serwisu opla tak? Taki przegląd jest droższy niż na zwykłej stacji diagnostycznej? I czym się różni?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Klimatyzacja z systemem Nanoe – czym jest i dlaczego warto ją mieć? Kiedyś była luksusem zarezerwowanym dla droższych aut, teraz znajdziemy ją nawet w budżetowych modelach i to nierzadko w standardzie. Klimatyzacja to dziś jeden z podstawowych elementów wyposażenia. Wydawałoby się, ...
Autoryzowana Stacja Obsługi pojazdów , w tym przypadku serwis Opla ,tam jedź tam sprawdzą ci wszystko i tam podepną komputer sprawdzą czy wszystko Ok z elektroniką ( długo by pisać co sprawdzą i dlaczego )
W drugiej Astrze widać że była malowana (na 1zdjęciu tył jest ciemniejszy od przodu czyli drzwi i błotnika) i wogóle moim zdaniem od młodego gniewnego (na jednym foto widać 3karków).
Pierwsza jest ładniejsza od drugiej,to widać gołym okiem. Myślę,że jeżeli masz blisko to warto podjechać i obejrzeć. Przed zakupem koniecznie sprawdź ją na stacji diagnostycznej.
pierwsza też malowana była. 2 razy przytarta, ale podobno bez większej kraksy. I lusterko malowane było. Martwią mnie te Xenony. Co jeśli nie są zgodne z prawem? Jak żarówka się przepali to koszt pewnie też większy? I autem jeździł 20latek. Co radzicie jechać oglądać czy szukać od "dziadka" lepiej ?
to auto już oglądałem parokrotnie tutaj na forum i jakoś nie poszło ,nie kupuj w tym kolorze ,ten kolor ma wadę że matowieje i ten wygląda na taki tylko próbowano go napastować dla uzyskania glancu ale to wiele nie pomoże .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.