jak masz blisko to warto pojechać i zobaczyć ,jak się nie znasz na autach to jechać i sprawdzić auto w ASO a nie u "p. Mietka" ,koniecznie sprawdź historię napraw w ASO ,przebieg no i całą resztę ,panowie w ASO będą wiedzieli co sprawdzić
A co to jest ASO? Mam znajomego na stacji diagnostycznej jest diagnostykiem na PKS-e. Ale mówisz, że w tym przypadku do serwisu opla tak? Taki przegląd jest droższy niż na zwykłej stacji diagnostycznej? I czym się różni?
Samochody Lexusa pracują na lotnisku Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...
Golf GTI Clubsport - jubileuszowa wersja na 40. urodziny Bardzo mocny, bardzo szybki i bardzo bogato wyposażony Golf GTI Clubsport debiutuje w polskich salonach. Specjalna wersja Golfa GTI nawiązuje do jubileuszowych edycji tego modelu, które Volkswagen prezentował przy ...
Autoryzowana Stacja Obsługi pojazdów , w tym przypadku serwis Opla ,tam jedź tam sprawdzą ci wszystko i tam podepną komputer sprawdzą czy wszystko Ok z elektroniką ( długo by pisać co sprawdzą i dlaczego )
W drugiej Astrze widać że była malowana (na 1zdjęciu tył jest ciemniejszy od przodu czyli drzwi i błotnika) i wogóle moim zdaniem od młodego gniewnego (na jednym foto widać 3karków).
Pierwsza jest ładniejsza od drugiej,to widać gołym okiem. Myślę,że jeżeli masz blisko to warto podjechać i obejrzeć. Przed zakupem koniecznie sprawdź ją na stacji diagnostycznej.
pierwsza też malowana była. 2 razy przytarta, ale podobno bez większej kraksy. I lusterko malowane było. Martwią mnie te Xenony. Co jeśli nie są zgodne z prawem? Jak żarówka się przepali to koszt pewnie też większy? I autem jeździł 20latek. Co radzicie jechać oglądać czy szukać od "dziadka" lepiej ?
to auto już oglądałem parokrotnie tutaj na forum i jakoś nie poszło ,nie kupuj w tym kolorze ,ten kolor ma wadę że matowieje i ten wygląda na taki tylko próbowano go napastować dla uzyskania glancu ale to wiele nie pomoże .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.