Prośba o ocenę auta !

05 Lip 2010, 08:52

Ja powiem tak: znaleźć w tych czasach auto w 100% bezwypadkowe bezstłuczkowe itp to cud na miarę Kany Galilejskiej :)
arti123
Początkujący

Miejscowość: Lca

05 Lip 2010, 09:07

jeśli jesteś w okolicach Płocka to idź zobacz ale jak byś miał jechać pół polski, co do II A4 ja nic niepokojącego nie widzę. Jak będziesz oglądał to w bagażniku w wnęce na koło zapasowe powinna być naklejka z Vinem kolorem samochodu i wyposażeniem spisz VIN i udaj się do ASO może powiedzą ci historię serwisowania
kamyl
Aktywny

Miejscowość: SR
Prawo jazdy: 0- 4-2009
Auto: VC GTS
Silnik: Z19DT
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

05 Lip 2010, 11:48

Co do drugiej A4 to ja bym sprawdził dokładnie przód no i na tych alu ładnie wygląda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Japońskich producentów hybryd czeka rekordowy rok
    W 2016 roku Toyota sprzedała na świecie 1,4 mln hybryd, zaś w tym roku jest na dobrej drodze do wyniku 1,5 mln egzemplarzy. Łącznie japońscy producenci, przede wszystkim Toyota i Honda, dostarczą w tym roku klientom prawdopodobnie ...
    Zmiany w palecie silnikowej Volkswagena serii T5 i Amaroka
    Rodzina modeli T5 marki Volkswagen Samochody Użytkowe obejmuje wiele zróżnicowanych wersji wyposażonych w mocne i jednocześnie oszczędne silniki wysokoprężne z systemem wtrysku Common Rail. Dostępny jako opcja pakiet ...