New959 napisał(a):Ten minikibel ma kola zebate walkow rozrzadu z plasteliny, tak samo jak lancuch i czesci z robota wychodzi dobre 5k, a tu niespodzianka,bo za 80-100kkm powtorka z rozrywki. Troche słabo jak caly smietnik warty maks 10k
![Smutny :(]()
Ale czy Ty kumasz o co chodzi czy nie za bardzo???
W mini kiblu wyłuszczyłeś wymianę rozrządu za 5k przypuśćmy co 100tyś.km. a ja wyłuszczyłem wymianę rozrządu w v8 m113 (co jest normą) przy około 200tyś.km. i jak napisałem że kolega zapłacił około 4k to nie wierzyłeś twierdząc że łańcuch w aso kosztuje 700zł... więc wtedy się dobrze czułeś czy przy mini kiblu się jeszcze lepiej czułeś...
Więc zastanów się czlowieku co Ty wypisujesz za głupoty bo raz dla ubarwienia swojej wypowiedzi wymyślasz fikcje po czym sam później jej zaprzeczasz.
I stąd moje pytanie więc w którym momencie chciałeś zrobić z kogoś idiotę???
czy przy mini kiblu czy przy V8?
Po prostu ściemniasz że coś wiesz a nic nie wiesz tylko gdzieś sobie coś przeczytasz a potem dostosujesz do potwierdzenia Twojej racji.
A co do Twoich głupot to lista byłaby naprawdę imponująca i raczej nie potrzeba by wielkiego znawcy tylko raczej osoby dyspozycyjnej czasowo...
New959 napisał(a):A podczas jazdy to sie zepsuć moze kazde auto, nawet mercedes
![Niegrzeczny :naughty:]()
No ale miałeś nam przybliżyć sbc, air matic, moduły komfortu, gówniane rozrządy, rdze, wyjące dyfry, przygody z dieslami, taniość V8cdi no dawaj pokaż że coś wiesz
![Mr. Green :mrgreen:]()