Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mapetrie napisał(a): Czytałem na internetach ale za duzo sie też nie dowiedziałem.
szybki napisał(a):A wpisz sobie na gugle "1,6 16V azd branie oleju" albo " 16 16V azd wadliwe pierścienie" albo zapchany zawór egr albo stukająca panew albo...
łysy30 napisał(a):szybki zgadzam się, że ten konkretny silnik to bubel, ale Twoje podejście jest błędne - jak wpiszesz w gugle to samo, ale z "Toyotą Corollą" w treści to też się naczytasz.
Mapetrie napisał(a):Mam jeszcze takie pytanie czy dokladnie ten sam silnik byl montowany w seatach Leonach albo innych samochodach. Nie ukrywam ze glownie poszukuje silnika 1.6
szybki napisał(a):łysy30 no ale podejmij męską decyzję albo guglujemy albo nie guglujemy
szybki napisał(a):jak Ci napiszę że tojotami avensis zrobiłem 500-600tyśkm, to źle bo pewnie ubarwiam
szybki napisał(a):sprawdzasz gugle ale i tak powiesz że danego modelu jest dużo albo super mało tak jak w przypadku dzidy i jego porównań
szybki napisał(a):Więc polecasz silnik 1,8 w gulfie gdzie dziwnym trafem na gugle nie ma tylu opisów usterek co przy 1,6 więc ten 1,8 jest mało popularny a może jest inny powód że non stop nie pojawiają się te same usterki???
szybki napisał(a):Ogólnie łysy30 według mnie zostałeś skrzywdzony przez głupkowatych mechaników i nie patrzenie na pewne sprawy od str.ekonomii
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN