Barolu mój drogi, nie miej mi za złe
... Ale muszę się odnieść.
Barol napisał(a):E36 znajdziesz w świetnym stanie
Coś takiego już chyba nie istnieje na tym świecie... A jeśli już to baaaardzo rzadko się zdarza. Można znaleźć w dobrym ale świetny to za dużo powiedziane. Niestety...
Barol napisał(a):Tutaj zadbana E36 z mojego miasta [link do oferty na Olx wygasł] ... f36879ff4e dziś ją oglądałem przelotem w drodze do pracy i jak na swój wiek to wygląda bardzo dobrze,do tego zostanie kasa na montaż lpg.
No wygląda ładnie
. Niestety połowa elementów pochodzi z innych roczników. Ale być może sprowadził ją jakiś handlarz 10 lat temu np. jakoś tam walniętą z przodu i jeszcze wtedy profesjonalnie naprawił? Widać że elementy karoserii pochodzą z innego rocznika, jeżeli jest to wynik jakiegoś uderzenia (szczerze wątpię by było inaczej) to widać również że została porządnie naprawiona, czyli raczej z 10 lat temu. Dziś już nikt nie będzie naprawiał tak E36 bo to się najzwyczajniej w świecie, kompletnie nie opłaca. Generalnie poza tym robi wrażenie zadbanej... Za 8k można znaleźć lepsze E36 niż 2.0 150 KM w sedanie po magii blacharsko-lakierniczej ale godząc się z tym że była bita można brać i tą bo być może ten właściciel bardzo o nią dbał. Gdyby się okazało np. po
VIN że właściciel ciachnął się z rocznikiem bo byłbym jeszcze w stanie uwierzyć że nie miała większych przygód, jakaś tam walka z korozją i przycierki to super. Jakby była te dwa latka starsza noo, chociaż ten rok, chociaż z początku 1995r...
Pozdrawiam
.