wiec dlatego tu jestem aby takiej porazki nie popelnic:) niby cos sie znam ale jak tak czytam wasze posty to mozna sie duzo ciekawego dowiedziec:) a jak wiele razy powtarzam mądrego to i dobrze posluchac
Jak zaplanować powrót z wakacji? Wracając z urlopu samochodem należy zadbać o odpowiedni odpoczynek, zaplanować postoje i utrzymywać prędkość zgodną z przepisami. Odpowiedni odpoczynek Kierowca powinien być wypoczęty i wyspany. Najlepiej podróż wcześniej ...
Które kontrolki w samochodzie zwiastują problemy? Kontrolki znajdujące się na desce rozdzielczej samochodu mogą pełnić funkcje ostrzegawcze, informacyjne i alarmujące. W przypadku większości z nich wiadomo, co należy zrobić w momencie, gdy się zaświecą. Zdarzają się jednak ...
406 bym napewno odpuścił,nowy gaz i już sprzedaje? Clio dostało z przodu poza tym wygląda ok i z tym silnikiem to mały demon. Audi od młodego gniewnego ale mozna obejrzeć. Drugie Clio jak wyżej - od młodego gniewnego. E34 wieloodcieniowe i za tą cene napewno nie będzie rewelacji.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
fish6666 napisał(a):co o tym sadzicie?? zawsze mi sie te auta podobaly a i czytalem ze te silniki nadaja sie pod gaz i ogolnie czy warto cos takiego kupic??:)P
Nie każdy nadaje się pod gaz w takich sprawach możesz zapytać się na forum lub klubie mercedesa tam ci więcej powiedzą na temat silników nadających się pod LPG w w124.
tak jak piszecie nie kazdy silnik nadaje sie w tych autach do gazu:) ale akurat sprawdzilem i ten tak:) ale jak juz pisalem nie musze miec idealnego auta bo na takie chyba nie pozwala moj budzet:) ale gdyby urwac z tej ceny i nie byl zgnity to mysle ze w niedlugim czasie mozna by smialo tym autkiem cieszyc sie z jazdy bez wiekszych problemow:) wiadomo sa to auta wiekowe ale jakos cholernie mi sie podobaja:) a z tych ktore ogladalem chyba ten wyglada najlepiej w porownaniu do ceny:0 a wy co mi poradzicie??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.