Witam
Wybrałem kilka aut , prosiłbym bardzo o ich ocenę!
Dziennie pokonuję 30-40 km w cyklu mieszanym gdzie większość to trasa do pracy.
Toyota :[link do Gratka wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Foczka:[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Madzia:[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Słów kilka wyjaśnienia , przebiegi i roczniki mnie nie interesują i nimi się nie kierowałem przy wyborach.
Auta powypadkowe mnie nie odstraszają o ile nie są to jakieś widoczne mega ulepy , obecnie jeżdżę ze znajomym , który wozi się Foczką Mk2 1.6tdci po flocie i powypadkowej (dosyć srogi wypadek,strona kierowcy była robiona) i nic złego się nie dzieje od już 5 lat , podobnie mój ojciec ma z Fordem Galaxy , więc jestem w stanie przemyśleć kupno takiego auta aczkolwiek wiadomo , że bezwypadkowe są bardziej ważne.
Prosiłbym się skupić na w/w linkach ew. jeśli macie chwilkę podesłać swoje ale tylko z w/w marki , bmw, rovery etc. nie są dla mnie . Jedynie Astra 3 mi się podoba ale mało ich jest więc pewnie ciężko dostać.
Ładowanie w gaz wchodzie w grę ale nie ma cisnienia dlatego przedstawiłem oferty Foczki
![Uśmiechnięty :)]()
Gorąco pozdrawiam!
Ps. przepraszam za tak dużą ilość linków!!