Prośba o ocenę ogłoszenia Opel Astra

30 Maj 2019, 23:57

Hej,

Czy mogłabym prosić osoby bardziej doświadczone o ocenę tego ogłoszenia?
Numer VIN: W0LPD6EC8BG050324
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nie ukrywam, obawiam się sprowadzanych aut na podstawie tego co poczytałam a niestety nie mam nikogo, kto pomógłby mi z ogarnięciem tego wszystkiego :)
monikanatus
Nowicjusz

31 Maj 2019, 11:23

Przy ciemnym kolorze po zdjęciach ciężko jest coś określić ale widać że tylna klapa coś nie jest do końca równo spasowana. Na to warto zwrócić uwagę podczas kupna.
Przebieg fajny i jak by był udokumentowany oryginalny to warto by było zainteresować się taką ofertą. Co do samego oglądania auta jak się nie znasz to zawsze możesz wynająć jakiegoś eksperta który pomoże w sprawdzeniu samochodu z podłączeniem pod komputer i sprawdzeniem błędów. Jak nie chcesz kogoś wynajmować to po prostu pojedź tym samochodem na stację diagnostyczną gdzie poprosisz o jego sprawdzenie takie działanie też już Ci pomoże w ogólnej ocenie auta.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

31 Maj 2019, 16:58

za niska cena w stosunku do kilometrażu więc trzeba wziąć VIN i wykupić raport, czy aby czasami korekty nie ma.
Wliczając koszty transportu samochodu, marżę, opłaty to wychodzi mi że ciężko by było się zmieścić w cenie za dobry egzemplarz za granicą.
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Benzynowe kombi segmentu C z pojemnym bagażnikiem
    Samochody segmentu C cieszą się w Polsce niesłabnącą popularnością. W pierwszym kwartale 2017 roku zarejestrowano – zgodnie z raportem PZPM – ponad 37 tys. takich pojazdów. Za wynik ten odpowiadają głównie ...