Prośba o ocenę ogłoszenia

27 Cze 2018, 10:19

https://allegro.pl/dodge-grand-caravan-3-3-benz-stow-n-go-i7415878312.html#

Widać tu coś niepokojącego?
Sprzedawca twierdzi, że nie zajmuje sie naprawą i nie sprowadza rozbitków, że taki przypłynął. Jedynie światła zmienił, żeby pasowały do naszych wymogów. VIN udostępnił, czekam jeszcze na raport.
gbywalec
Początkujący

Zdjęcia: 1
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Opel Astra H
Silnik: 1.6, 115KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

27 Cze 2018, 11:27

Ogólnie ciężko o samochody z USA/Kanady. Najczęściej są sprowadzane rozbitki ze względu na sam koszt sprowadzenia takiego auta. Stan licznik tez dziwnie podejrzany jak na ten rocznik.

Jak otrzymasz raport to wszystkiego się dowiesz:)

PS. Czytałeś na temat silników w tych samochodach? ich niezawodności?
DrN
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 04 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Audi A3 8L
Silnik: AKL 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1996

27 Cze 2018, 11:35

Czytałem, że są w porządku. Z resztą be jeżdżę zbyt dużo więc kilometrów mu nie dodam wiele :) myślałem jeszcze nad hondą odyssey, ale ten sam rocznik 10tys wiecej... I ciężej dostać, a obecnie jestem bez samochodu, wiec nie moge pół roku czekać :)
gbywalec
Początkujący

Zdjęcia: 1
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Opel Astra H
Silnik: 1.6, 115KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania
    Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania – Toyota Corona EX – styczeń 1982. Innowacyjne rozwiązanie nie zawsze oznacza rewolucję technologiczną w motoryzacji, jednak zwiększa komfort, a czasem także i bezpieczeństwo ...