Przykładowe autka, które wysłałaś są prawie identyczne – pochodzą od handlarzy, którzy specjalizują się w ściąganiu aut z zachodu.
Moje rady jeśli chodzi o zakup auta ( nie musisz się z nimi zgadzać): 1. Nie kupuj auta od handlarza – autka wypucowane, czyste, a w rzeczywistości czarne karty przeszłości – zamaskowane polerką i czystymi dywanikami. 2. Samochody z zachodu nie mogą być tańsze od odpowiedników krajowych – pomyśl w ten sposób autko + koszty przewozu + ubezpieczenia + profesjonalne pucowanie autka przed wystawieniem + inne koszty typu obsługa = nieczysta przeszłość pojazdu bo skądś się wzięła ta cena. 3. Kupując od prywatnej osoby zawsze jesteś w stanie zejść z ceny, wystarczy mieć przy sobie gotówkę. Dlaczego? Osobiście wolę sprzedać z większą stratą samochód, ale już nie wystawiać go ponownie na aukcjach, umawiać się z ludźmi, którzy nie przyjeżdżają na umówione spotkania. 4. Nie zawsze młodszy znaczy lepszy. Często patrzymy na roczniki by były jak „najświeższe”, a prawda jest taka, że teraz produkuje się tak autka by nie były wieczne. Nie bój się przykładowo rocznika 2008.
Jeśli opiszesz coś więcej co byś oczekiwała od autka to podeślę Ci przykładowe autko z okolic.
Poszukuję auta, w zasadzie głównie do miasta .Trasy rzadko max 5 razy w roku. Zależy mi na 5 drzwiowym ale , jeśli było by coś ekstra mniejsze to też wchodzi w grę.
Miałam auto z silnikiem benzyna 1.4 , więc coś podobnego . NA PEWNO NIE FRANCUSKI.
Nie chcę zamienić gruchota na złom.
Jeśli by ktoś z doświadczeniem , coś polecał to super .
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Mazda 3 - kompaktowy hatchback do miasta Zainteresowani zakupem Mazdy 3 z automatyczną skrzynią biegów mają do wyboru jedną jednostkę – 120-konny silnik o pojemności dwóch litrów. Według danych producenta jego spalanie wynosi 5,6 l/100 ...
A może lepiej, zamiast od handlarza to z salonu, 1000 zł powinnaś utargować: [link do oferty na Olx wygasł] lub iść w coś co zawsze później sprzedasz i na wartości nie spadnie: [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.