Prośba o opinię [Mazda6, 2.0 i 2.2 PB/ON, 2010-2012, lift]

17 Sty 2017, 18:54

Witam wszystkich. Przeglądałem otomoto w poszukiwaniu wymarzonego modelu i trafiłem na taki egzemplarz: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]. Niestety zdjęcie drążka zmiany biegów zasiało we mnie wątpliwości czy auto rzeczywiście ma 158 000km zrobione. Bardzo proszę o opinię. Nie chciałbym kupić kota w worku, bo to jednak spore pieniądze.

PS
Poza powyższym co byście powiedzieli o [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] oraz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Generalnie szukam wersji Sport. Zastanawiam się bardzo co będzie lepszym wyborem 2.0 155KM czy 2.2 180KM.
polak2
Obserwowany

Auto: nie mam

18 Sty 2017, 18:13

I jeszcze taką znalazłem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
polak2
Obserwowany

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak marki premium zmieniają motoryzację
    Niegdyś rola producentów samochodów ograniczała się niemal wyłącznie do produkowania aut. Ale to już przeszłość. Dzisiaj największe marki nie tylko dają nam coraz bardziej zaawansowane pojazdy, ale również ...
    Ciekawe pomysły na prezent dla niego od MINI
    MINI Folding Bike Lime to wszechstronny środek transportu stanowiący idealne połączenie stylu, designu i nowoczesności. Dzięki aluminiowej ramie, ośmiu przełożeniom oraz 20-calowym kołom jaskrawozielony składany rower jest ...