Bardzo długo szukałem odpowiedniego działu , ale nie znalazlem wiec postanowilem napisac tutaj .
Proszę o wycenę mojej asterki ;] Opel Astra II 1.6 16 V[102km] z 1999r. przebieg 188tys. km , 3 drzwiowa , srebrna Auto w Polsce jest od 1.5 r Ubezpieczenie wazne do lipca br. przegląd rowniez do lipca br.
Co jest bardzo wazne auto nie posiada korozji co sie rzadko zdarza w przpadku tego moledu ( zdjęcia dorzuce w miedzy czasie)
Przy 179 tys . zmieniony kompletny rozrząd 2 miesiące temu wymienione oleje i filtry W ubiegłe wakacje zmieniona cala chlodnica Auto oddaje na oponach letnich w dobrym stanie
Na wyposazeniu auta znajduje sie Klima manualna [ sprawna ] napełniona Orginalne radio x4 poduszki powietrzne x2 elektryczne szyby centralny zamek immobilizer podłokietnik z tyłu
Szkoda ze nie ma zdjęć, ale moim zdaniem tak 5-6 tys max. Powyżej 6k ciężko znaleźć kogoś kto się zainteresuje w 3 drzwiach takim autem. Sportowe wersje jeszcze jakoś idą ale zwykłe lepiej w 5 drzwiach.
A jest coś w tym aucie takiego co rzadko można spotkać gdzieś indziej? Jakieś wyposażenie extra? No jak dla mnie to 6k max..
Wystaw 6400 do negocjacji. Ktoś kto nie zgłębia tematu silnika kupi, bo stosunkowo mocny jak na taką budę Jak kupują 2.0 dti, w którym pompa paliwa to 1/2 wartości auta to ew dolewki oleju to drobiazg
Skoda Scala z nową koncepcją wnętrza dla samochodów kompaktowych Nowoczesny design, przestronność i funkcjonalność znane do tej pory z samochodów klasy premium – ŠKODA SCALA prezentuje zupełnie nową koncepcję wnętrza dla pojazdów z segmentu A. Emocjonalny język ...
Poznajcie ambasadorów Poznań Motor Show 2020 Czwórka miłośników motoryzacji i cztery różne spojrzenia na motoryzację. Przedstawiamy Wam ambasadorów targów Poznań Motor Show. Ambasador Poznań Motor Show to zupełnie nowa formuła, która ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.