Witam forum! Mam pytanie odnośnie używanego samochodu z salonu. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Waszym zdaniem warto? Mam do wydania na samochod 35tys zł głownie do miasta, czasami większe trasy na wakacje/weekendy. Zdaję sobie sprawę, że wyposażenie nie powala na głowę, ale może warto ze względu na to że to salon? Jak myślicie?
Przejrzałem ogłoszenie i początkowo myślałem że auto ktoś zostawił w rozliczeniu. Wziął nowe zostawił stare normalna rzecz tylko czemu auto z Włoch, przebieg podejrzanie niski jak na auto sprowadzone.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Kiedy kupić nowe opony? Eksploatacja jest głównym czynnikiem wpływającym na żywotność opon – tym bardziej, jeśli jest nieprawidłowa. Niewłaściwy serwis opon, przeładowany samochód, jazda ze zbyt małym ciśnieniem w oponach oraz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.