Witam serdecznie wszystkich auto maniaków Ostatnio rozwaliłem felgę w swoim aucie jak to widać na załączonym obrazku. Jakiś słoik zajechał mi drogę i musiałem ratować się ucieczką na krawężnik. Jedyny plus jest taki, że przyznał się do winy i pokryje koszty naprawy.
Dzisiaj oddałem felge do firmy zajmującej się prostowaniem i renowacja felg na grochowskiej 307 http://www.wulkanizacja24.pl/renowacja_felg_uslugi.html ciekaw jestem jak wykonają naprawę. Przyznam, że miałem tam po prostu najbliżej i ceny wydawały mi się w miarę sensowne. Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług wulkanizacja24.pl i może coś powiedzieć na ten temat firmy i tego typu napraw? Byłbym wdzięczny.
Samochody do rajdów, wyścigów i driftu. Jak powstają, czym się różnią? Świat samochodów wyczynowych jest niemal tak barwny i zróżnicowany, jak fauna tropikalnych raf kolorowych. Auta służące do rywalizacji na odcinkach specjalnych i torach możemy jednak podzielić na trzy główne ...
Luksusowy crossover Lexus LF 1 Limitless Na targach North American International Auto Show w Detroit zadebiutuje koncepcyjny crossover Lexus LF-1 Limitless. Wyrafinowane linie nowego modelu mają potencjał, by kształtować przyszłość flagowego luksusowego crossovera ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.