Ostatnio zmieniłem kryteria szukania samochodu. Teraz interesuje mnie jak najprostsze auto chodzi żeby nie miało elektroniki napchane pełno i najlepiej diesel , i żeby silnik nie był czuły na paliwo gorszej jakości. Myslałem o golfie 2 1.6 diesel z turbem za 5 tys już coś można kupić a za drugie 5 tys remont silnika i inne rzeczy dało by się porobić. Nie mam pojęcia jakie jeszcze to auta mogą być. Tylko żeby to nie było jakieś 1.9 D bo to nie jedzie coś żeby w miarę jechało turbo musi być. Bo benzyna raczej nie wchodzi w grę. Dziękuję za pomoc
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Alfa Romeo Stelvio - SUV-em klasy premium Pierwszy SUV w przeszło 100-letniej historii włoskiej marki. W Stelvio przestronność i wymiary samochodu sportowo-użytkowego idealnie harmonizują z cechami charakterystycznymi dla marki. Linia nadwozia odzwierciedla bezkompromisowe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.