Proszę o fachową ocenę

07 Cze 2010, 14:35

witam interesuje mnie mazda 323 i chciałabym wiedzieć co sądzicie o konkretnie tym modelu?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

czy lepsza może taka Xsara??
[link do oferty na Allegro wygasł]
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów

07 Cze 2010, 15:54

ogólnie to na twoim miejscu wziąłbym mazde ze względu na japońską konstrukcje. Wszystko zalezu tez od stanu autka. Jesli chodzi o Xsare to najwiekszą zaletą jest silnik HDI i atrakcyjny wygląd, pozatym zwykły francuz.

Pomijając temat, co zrobisz z fiatem cc??
paju001
Początkujący
Awatar użytkownika

07 Cze 2010, 16:30

pomijając temat:) mój fiacik poszedł na szrot niestety ale padła skrzynia i silnik był do wymiany i stwierdziliśmy że jednak to już koniec:(
kaska2912
Początkujący

07 Cze 2010, 16:37

Też bym stawiał na madzie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Cze 2010, 22:28

Kasiu zobacz na taki egzemplarz, cena myśle do zbicia na opłaty/akcyze.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
paju001
Początkujący
Awatar użytkownika

08 Cze 2010, 21:15

kurcze fajna tylko wlała bym coś na polskich blachach bo nie mam meldunku w Tarnowie i niestety z papierami i załatwieniami musiała bym jechać do Oświęcimia a nie za bardzo dadzą mi w sezonie wolne. mam jeszcze troszkę czasu bo autko chcę kupić za miesiąc na razie się rozglądam bo wiem że na pewno mazdę chcę:)
kaska2912
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Verso (1999–2005)
    Była to pierwsza Toyota o nazwie Verso, jaką można było kupić w polskich salonach japońskiej marki. Na świecie była oferowana również pod nazwą Toyota Fun Cargo i Toyota Echo Verso. Pięciodrzwiowy minivan segmentu ...