REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ens - widzę, że następny ogarnięty na forum jest, to dobrze... czasem się czuję taki samotny w przeprawach z trolami
Na 6. biegu zwiększanie prędkości od 80 do 120 km/h trwa zaledwie 10,4 s - to rekord w klasie mocnych diesli.
ens napisał(a):No bez żartów, jaki z tego mocny dieselDo mocnych diesli to mu dużo brakuje, zresztą ja wole zmienić bieg niż męczyć się przy 80 na szóstce.
Cytat godny laika. Akurat dla takiego diesla jazda na szóstce przy 80 km/h to nie jest " męczenie " się, ale Ty nie jeździłeś takim dieslem więc wolisz zmieniać bieg w swojej benzynie
Po drugie 0,6 sekundy przy pułapie 8-9 sekund do setki i pułapie 14-15 sekund do setki to tyle samo - przykro mi ale żaden pułap nie zrobi z 0,6 sekundy ani mniej ani więcej.
do niektorych naprawde nie dociera ze ulamki sekund czy idealny rozklad mas sa jedynym kryterium wyboru auta rodzinnego, moze dlatego ze wlasnej rodziny jeszcze nie posiadaja
ens napisał(a):do niektorych naprawde nie dociera ze ulamki sekund czy idealny rozklad mas sa jedynym kryterium wyboru auta rodzinnego, moze dlatego ze wlasnej rodziny jeszcze nie posiadaja
ty już się taki dojrzały nie rób... Po prostu zrobił się ,,lekki"offtopic, czasem się zdarza na forum
A ja bym powiedział, że tak by nie było jakby coponiektórzy nie mieli tutaj kompleksów i nie byli nienawistnie nastawieni do marek INNYCH NIZ BMW