Prosze o konkretną poradę...

15 Gru 2010, 21:53

Nie do końca.
Znam wiele osób które stać na nowy samochód premium a mimo to ich nie kupują. Mimo, że jeździli samochodami premium lub często mają okazję to twierdzą, że różnica cenowa jest zbyt duża.
Kwestia zapatrywań ale obiektywnie patrząc to taka Insignia da mi więcej frajdy z jazdy, będzie miała wszystko i będzie się lepiej prezentować niż goła C-klasa na małych felgach czy takież BMW.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

15 Gru 2010, 21:56

Możliwe, jak zestawiać awd 200km z golizną i słabizną to pewnie masz rację. Prezentacja to kwestia gustu akurat, chociaż dobre koła mogą decydować.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

15 Gru 2010, 22:11

ja ostatnio wydalem okolo 100 tysiecy za nowa 6tke i jak najbardziej jestem zadowolony z decyzji, za podobnie wyposazone auto klasy premium z dieslem musialbym dac jakies 40 tysiecy wiecej.
nie widze sensu przeplacac tym bardziej, ze z odsprzedaza mazdy nie ma problemu, a taki moze pojawic sie w przypadku c klasy, 3er- nikt nie chce obecnie dac 70-80 tysiecy za 3 letnie auto- mnie to dziwi(wiadomo ze w 3 lata auto nie powinno tracic wiecej niz 40-50%), ale tak jest(srednio zmieniam nowe co 3-5 lat). nie ma co ukrywac ze auto segmentu c czy zwyklej d zejdzie szybciej- jak ktos dysponuje wyzej wymieniona kwota(70-80k) z reguly rozglada sie za czyms nowym by uniknac ryzyka :mrgreen: czy dobrze czy zle? nie wiem
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    BMW w leasingu – o czym warto pamiętać?
    Luksusowe modele BMW cieszą się dużym zainteresowaniem zwłaszcza wśród przedsiębiorców. Korzystne rozwiązanie stanowi szczególnie BMW leasing. Na co zwrócić uwagę, decydując się na tę formę finansowania? ...