98rok za 10tys?Zobacz po ile chodzą droższe egzemplarze bo ten jak dla mnie to mina.Przedni zderzak jest krzywo spasowany i w dodatku prawy przedni kierunek ubrudzony od malowania.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
No w treści ogłoszenia gość napisał,że oba zderzaki są lekko cofnięte (żona dojechała przy cofaniu do drzewa,a on miał lekką stłuczkę z przodu).Tak więc nie ukrywał tego.Poza tym oba amortyzatory z przodu są do wymiany i lakierowanie prawego błotnika.Auto przez tel do oddania za 9,5k. A co powiecie na to auto? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
To i tak za tanio wychodzi ta A4. No ta Octavia wygląda ładnie ale widać że była picowana do zdjęć.Mam akurat styczność z 1.6 w lpg tyle że buda kombi i musze przyznać że w 5osób jest całkiem dynamiczna (tutaj wiem co mówie).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Seat Leon III - gama silników SEAT wysyła nowego Leona na bitwę wydajnych i oszczędnych silników TDI i TSI, o pojemnościach od 1,2 do 2,0 litra pojemności. Wszystkie silniki wyposażone są w bezpośredni wtrysk i turbodoładowanie. Zostały one zaprojektowane ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.