Dziekuje serdecznie za propozycje, tak malopolska to moje woj.,
ale wg. mnie:
1., musi byc z gazem (ewentualnie ja zamontuje..) -koszty exploatacji
2., handlarze chca zarobic, nie zabardzo im ufam -ten zielony golfik
3., mercedes, nie wiem jakie koszty czesci zam. sa (nie stac mnie na wydawanie tysiecy zl.)
Ojciec na fokusa nie nazeka, chociaz tez powiedzialbym ze nie katuje samochodu vmax: 120km/h, tylko ja czasami przepalalem wydech
, ale jak ostatnio cos z sprzeglem zepsulo, to kosztowalo to 1200zl, i taka awarie "mechanik z mlotkiem w reku" nie naprawi (zreszta nawet gdyby mogl nie powinien..)
[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 20:08 ]prosilbym moze, bo macie "oko fachowca" znalezienie jakiegos najlepiej golfa gti, lub cos malo awaryjnego z tanimi czesciami z lpg (lub bez, do wlasnego zamontowania..) , co jednak nie jest mulowate
PS. przebiegi i ksiazki serw. do mnie nie przemawiaja, bo wszyscy kreca, a ksiazki serw puste da sie kupic i wypelnic
[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 20:32 ]rozmawialem z facetem od miskia, powiedzial ze:
1., prze\bieg oryginalny, nie krecony 167tys 96 rok
2., ani grosza nie spusci z ceny
3., do gazu sie samochod nie nadaje, bo mial podobnego i mu sie po paru latach piepszylo cos
4., spalanie miasto 12 trasa 10
[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 20:37 ]aha.. ja mam wlasnie 12 tys obecnie do wydania, wiec moze pasowaloby cos kupic do 10 tysiecy