Proszę o ocenę ogłoszenia

26 Paź 2013, 23:03

Witam co o tym myślicie?
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
HPW500
Nowicjusz

Auto: Nie mam

28 Paź 2013, 11:51

Luksusowy samochód za 4000 zł? Owszem Rover 600 prowadzi się bardzo dobrze, nie czuć żadnych nierówności na drodze, środek przyjemny dla oka i siedzisz jak w wygodnym fotelu, ale nie za takie pieniądze. Za taką kwotę to szukaj oblatanego Lanosa czy fiata CC. Ze swojej strony polecam klubowego zadbanego Roverka
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
oczywiście cena też jest odpowiednio większa, ale masz pewność, że autko jest w 100% sprawne. Na allegro i innych aukcjach są okazje, ale tak naprawdę okazjami nie są. Są to zwyczajne truchła gdyż obecnie Rover w lepszym stanie jest coraz droższy.
fredi
Początkujący

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Rover;25,45,75,MG ZT, Acura TL
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna

28 Paź 2013, 21:21

No a Rover 214 np? Nie jest może taki wygodny jak 620 ale zawsze coś.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Paź 2013, 22:10

fredi napisał(a):gdyż obecnie Rover w lepszym stanie jest coraz droższy.

Jestem wielkim fanem rovera/ land rovera jednak niestety samochody te nie drożeją lecz tanieja masakrycznie:( zaczną drożeć gdy będą podchodzić pod klasyka a do tego daleka droga
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995

28 Paź 2013, 22:12

No własnie ceny niektórych Roverów są bardzo atrakcyjne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

29 Paź 2013, 09:20

kirin88 napisał(a):
fredi napisał(a):gdyż obecnie Rover w lepszym stanie jest coraz droższy.

Jestem wielkim fanem rovera/ land rovera jednak niestety samochody te nie drożeją lecz tanieja masakrycznie:( zaczną drożeć gdy będą podchodzić pod klasyka a do tego daleka droga

Na aukcjach tak jest, ale gdy kupujesz od prywatnego właściciela to sprawa już jest inna. Musiałem rozstać się z Roverkiem 416 gdyż zakupiłem Acurę i już byłoby to przegięcie mieć 6 samochodów. 416 kupiłem za 9800 zł a sprzedałem za 12.000. Dobrze utrzymany samochód nawet stary znajdzie swojego nabywcę nawet za większą kwotę. Mój poszedł do pasjonata Roverów z Niemiec. :D U mnie w mieście jest do sprzedania Roverek 45. Cena 18.000 ale kurczę cudo. Jak z salonu.
Barol napisał(a):No a Rover 214 np? Nie jest może taki wygodny jak 620 ale zawsze coś.

Ciężko o Rovera 214 w dobrym stanie. Przeważnie to jeżdżące skarbonki.
fredi
Początkujący

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Rover;25,45,75,MG ZT, Acura TL
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne