Proszę o ocenę tej civic

03 Wrz 2014, 20:42

właśnie do niej dzwoniłem, sprzedała go...;x macie coś jeszcze? czekając na odpowiedź tego gościa z suzuki może coś znajdziecie :) mam taką cichą nadzieję :)
TheZiooomek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 08 2014
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Hyundai Elantra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

04 Wrz 2014, 05:14

Jesli nie przeszkadza Ci automat zobacz na to [link do oferty na Olx wygasł] auto z mojego miasta,za 3300zł możesz mieć auto zrobione już na glanc i to z dobrym wyposażeniem i dobrym silnikiem ewentualnie zmienić skrzynie na manualną.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Wrz 2014, 06:37

Nie ma czegoś bliżej mojego miejsca zamieszkania? Nie jestem przekonany co do automata, wole pomachać drażkiem zmiany biegów a Poza tym to się trochę boje bo nigdy nie miałem styczności z automatem
TheZiooomek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 08 2014
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Hyundai Elantra
Silnik: 1.6
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja butli LPG
    Zbiorniki montowane w instalacjach gazowych w Polsce posiadają 10 letnią ważność badania. Po tym okresie należy dokonać legalizacji lub wymiany zbiornika na nowy. Maksymalny okres użytkowania butli to 20 lat, chyba że dokument ...
    Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz?
    Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...