Proszę o ocene

23 Paź 2011, 18:06

Proszę o ocene tego autka z góry bardzo Dziękuje .

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
KaZuYa
Nowicjusz

Miejscowość: Żary

23 Paź 2011, 22:01

Ogólnie auto wizualnie spoko jednak niechcę mi się wierzyć w ten przebieg w koncu to 97r.Jeszcze bym sie do tej chromowanej listwy pod szybą tylnych drzwi od strony pasażera przyczepił bo nie idzie równo z listwą pod małą szybką (chyba ze mi się wydaje to sorki ;))
W moich żyłach etylina,zamiast serca turbina :D
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Za górami za lasami ;)

23 Paź 2011, 22:08

Widać że odpicowana do zdjęć (nawet silnik umyty),przebieg kręcony napewno,z tą listwą fakt coś było no i opis przez który nabieram dystansu do takich ogłoszeń czyli WYJĄTKOWO PIĘKNA OKAZJA a jak wiemy okazje raczej nie istnieją.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

23 Paź 2011, 22:12

No więc kolego chyba dalismy ci do myslenia ;D
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Paź 2011, 07:26

Spytaj się sprzedawcy czy ma foty po tym dzwonie z przodu.
Tobi
Początkujący

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Katowice
Auto: BMW E36

24 Paź 2011, 09:47

pewnie powie ze on taka przywiozl i ze nie wiedzial ze byla bita standard , do myslenia powinna Ci dac tez ta cudna auto laweta w tle , w opisnie niema nic wspomniane ani o przebiegu ani o ksiazce co wiaze sie z tym ze tem przebieg jest ze 200- 300tys wiekszy
przeciez to juz prawie 15 letnie auto , a nikt nie kupuje audi zeby jezdzic nim tylko w niedziele po bułki do sklepu po kosciele
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2016
    Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...

24 Paź 2011, 09:53

Tobi dlaczego uważasz że przód był bity?
bioly21 przebieg jest napisany,magiczne 168tys.km :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Paź 2011, 12:06

Z przodu raczej w porządku jest, wszytko równe i nic niodstaje, odcienie ok, jak już to z boku(takj jak pisałem wczesniej) ;)
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Paź 2011, 12:58

dla mnie cena za niska, więc pewnie coś jest nie halo.
mroczess
Nowicjusz

24 Paź 2011, 14:49

barol91 - jakby byl oryginalny to sprzedawca chwalil by sie jego oryginalnoscia w tresci ogloszenia
mroczess - cena za niska ? okolo 15tys za auto z roku 97 to malo ? w tej cenie mozna kupic cos innej marki w latach 2001 i w gore a 5 lat roznicy na samochodzie to jest juz cos
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

24 Paź 2011, 15:14

Oczywiscie ze dostal w przod, nawet brakuje poczatku dolotu...
Chlodnica uzywka ze szrotu.
Lewa lampa na jakis samo robach podkladkach jest zamontowana, nie dosc ze po dzwonie to kijowo jest autko zrobione, tylko z zewnatrz ma w maire rowno blachy zlozone.

Tu dla podgladu, caly dolot, brakuje 2 elementow w tym z linka. Pare innych pierdolek tez brakuje, nie chce mi sie szukac linka do 1,8 turbo, ale dzwon w przod byl i jest zrobione zeby bylo tanio.

Zreszta zdjecie nr 4, maska ewidentnie zle spasowana - dzwon. Napis quattro do tego na grilu, a autko z ogloszenia ma FWD, a nie 4x4.
Tylne prawe drzwi, tez jakos tak sobie sa spasowane. ( i to nawet nie chodzi o sama listwe)

Zdjecie nr 4 jeszcze raz, brakuje plastiku, czy tam gumy miedzy drzwiami a dachem.
Sam z siebie by nie odpadl.

Przod byl rozwalany, conajmniej z prawej strony + prawy bok po dach(mocniej przetarty - colkowiek, ale byl robiony)

Duzo juz takich "igiel" w swoim zyciu widzialem. :P Bezwypadkowy u handlarza to znaczy ze nikt w tym samochodzie nie zginal.

Za A6 C5 z tym motorem, trzeba dac 5k zl wiecej, jak ma to byc w miare dobre A6. 17K zl to trzeba dac za zdrowa A6 C4 z lepszym motorem/wyposazeniem i z konca rocznika.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

24 Paź 2011, 17:27

Dlatego tytuł aukcji mówi sam za siebie "WYJĄTKOWO PIĘKNA OKAZJA" czyli oznacza to że z autem coś było lub coś jest na rzeczy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Paź 2011, 19:41

Czimi już odpowiedział, maska źle spasowana, brak elementów takich jak dolot, a nawet naklejek na przednim pasie.
Tobi
Początkujący

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Katowice
Auto: BMW E36

24 Paź 2011, 20:01

Dziękuje Panowie za fachową ocene naprawde Dziękuje .
KaZuYa
Nowicjusz

Miejscowość: Żary

25 Paź 2011, 00:15

a tą oglądałeś?
[link do oferty na Allegro wygasł]

Naprawdę fajnie wygląda i nie widać takich wtop jak w tej Twojej- tam nawet lusterka budziły obrzydzenie;)
Rzuciły mi się w oczy tylko oponki.

Na 6tym zdjęciu ładnie widać stan tapicerki, czy nawet gum na pedałach- wszystko wydaje się być w przyzwoitym stanie.
nie rozumiałem miłości do samochodów... póki nie kupiłem Audi
Mietek851
Początkujący

Miejscowość: Lublin
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Audi A4 B5
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996