witam jeszcze raz proszę o pomoc stwierdziłem że jednak kupię tańsze auto tak więc wybrałem sobie opel vectra c tak rocznik 2006 2007 silnik 1.9 moc 150km albo mazda 6 rocznik 2006 2007 silnik 2.0 benzyna moc 140km i proszę może ktoś miał doczynienia z tymi samochodami i pomoże mi w wyborze
Bolid R.S.17 Renault Sport Formula One Team Zespół Renault Sport Formula One zaprosił do Londynu przedstawicieli międzynarodowych mediów i swoich partnerów na premierę bolidu R.S.17, w którym kierowcy zespołu będą ścigać się w nadchodzącym ...
W trudnych warunkach liczą się ułamki sekund Zima trzyma, a drogowcy nie zawsze nadążają z odśnieżaniem. Samochody z napędem na dwie osie są wtedy bardzo przydatne, choć napęd na cztery koła wynaleziono z myślą o pojazdach wojskowych, by umożliwić im poruszanie się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.