witam jeszcze raz proszę o pomoc stwierdziłem że jednak kupię tańsze auto tak więc wybrałem sobie opel vectra c tak rocznik 2006 2007 silnik 1.9 moc 150km albo mazda 6 rocznik 2006 2007 silnik 2.0 benzyna moc 140km i proszę może ktoś miał doczynienia z tymi samochodami i pomoże mi w wyborze
Dlaczego Polacy kochają miejskie hybrydy? W samochodach do miasta najbardziej cenimy niskie spalanie i wysoki moment obrotowy pozwalający na szybsze włączanie się do ruchu, dostępny w możliwie najniższym zakresie obrotów. Jeszcze do niedawna warunki te spełniały ...
SEAT - prezentacja nowego logo marki SEAT zaprezentował światu nowe logo. Metamorfoza swoją kulminację miała na Salonie Samochodowym w Paryżu i prezentuje nową tożsamość oraz projekt marki. Łączy premierę nowego logo ze światowym debiutem nowego Leona. Model ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.