Auto do 4tysięcy

24 Lis 2015, 17:58

Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem samochodu tak do 4 tysięcy z gazem najlepiej. Mój poprzedni samochód to mazda 323f 95r 1.5 i teraz chciał bym cos nieco większego, również piecio-drzwiowego i z większą mocą bo tam mi jej jednak nieco brakowało. Bardzo podoba mi się renault laguna I generacja i znalazłem ciekawą ofertę z gazem za 4 tysiące z silnikiem 2.0 EXE rok 1996. Oraz drugie co znalazłem to mondeo rok 1997 2.5 V6 170 km. Co o tym myślicie? A może macie lepsze pomysły? Auto mi jest potrzebne na codzień do pracy na różne wypady za miasto. Czekam na wasze opinie
mateusz855
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 07 2014
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam
0

24 Lis 2015, 18:45

Daj linki do tych aut to powiemy mniej więcej ci co i jak z nimi. Mondeo coś tanie ale daj link
A skąd jesteś to czegoś poszukamy?
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
0

24 Lis 2015, 21:59

Po co zakładać dwa tematy? Masz drugi to pisz w tamtym a ten zamykam.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q5 hybrid quattro
    Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...
    Instalacje gazowe II generacji
    Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...