Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem samochodu tak do 4 tysięcy z gazem najlepiej. Mój poprzedni samochód to mazda 323f 95r 1.5 i teraz chciał bym cos nieco większego, również piecio-drzwiowego i z większą mocą bo tam mi jej jednak nieco brakowało. Bardzo podoba mi się renault laguna I generacja i znalazłem ciekawą ofertę z gazem za 4 tysiące z silnikiem 2.0 EXE rok 1996. Oraz drugie co znalazłem to mondeo rok 1997 2.5 V6 170 km. Co o tym myślicie? A może macie lepsze pomysły? Auto mi jest potrzebne na codzień do pracy na różne wypady za miasto. Czekam na wasze opinie
Audi Q5 hybrid quattro Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...
Instalacje gazowe II generacji Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.