Prosze o opinie

06 Sty 2007, 17:06

Które auto jest lepsze Mitsubishi Evo VII zcy Subaru Impreza STI
pozdro for all
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

06 Sty 2007, 17:07

Lepsze jest BMW m3 ale jak sie uprzeć to subaru, ale silnik u evo to arcydzieło z 2 l 200 KM
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

07 Sty 2007, 01:59

ale lepsze pod jakim względem?
ja tam spotkałem się z opinią (mało jest osób, tym bardziej na tym forum, które miały okazję jeździć obydwoma autami) że EVO jest bardziej surowe, bardziej wymagające dla kierowcy, zaś Subaru jest bardziej cywilne, łagodniejsze. Osobiście jeśli miałbym coś kupić to z wyglądu Subaru z techniki Evo i wybór chyba padłby na Evo (wygląd to u mnie sprawa drugorzędna :) ). Szkoda tylko że od zakupu to dopiero zaczynają się wydatki. Kiedyś na jakimś forum, bodajże Subaru Klub Polska, ktoś pisał że jeżdżąc tym autkiem na co dzień i do tego troszkę szalejąc trzeba się liczyć z rocznym kosztem utrzymania rzędu 40 tyś pln (części eksploatacyjne + benzyna + opony itd itp) - troszkę drogo :)
Pozdrawiam
stanik
Nowicjusz

07 Sty 2007, 14:26

moim zdaniem auta są bardzo równe.Mitsubishi i Subaru to najwięksi konkurenci w tej kategorii aut i jadą łeb w łeb.Każdy ma swoje + i -a u nich ciężko znaleźć.Miałem okazję kiedyś widzieć te auta i Mitsubishi o naprawdę malutki + jest lepszy.
najlepsze auta : BMWM3-Nissan Skyline-Lamborghini Gallardo
Piotr3k
Nowicjusz
Awatar użytkownika

09 Sty 2007, 14:26

Mnie z wyglądu zdecydowanie bardziej podoba się Impreza (i to chyba u każdego kwestia gustu). Jeśli bym kupował to napewno wolałbym Impreze i wogóle Subaru moim zdaniem to troszeczke (no o ten ułamek :lol: ) jest bardziej prestiżową marką (oczywiście nie mówie o Mitsubishi najmniejszego złego słowa). Mitsubishi w swojej gamie ma więcej aut i są między nimi auta ,,spokojne'', ,,kobiece'' (mowa tu np. o Colcie, albo o Carismie, która jak na japoński wyrób jest dość awaryjna). Ale jasne jest, że obie marki mają eleganckie i superniezawodne wozy.
Pozdro.
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Camry z klocków Lego
    Australijska Toyota pokazała w Melbourne pełnowymiarową replikę Camry nowej generacji zbudowaną w całości z klocków Lego. Samochód stworzył Ryan McNaught przy użyciu 500 tys. elementów. Toyota Lego Konstrukcja ...